Μεριά: Η Εσπεράνς φέρεται να τον ξαναθέλει αλλά δεν έχει... τύχη...

Μεριά: Η Εσπεράνς φέρεται να τον ξαναθέλει αλλά δεν έχει... τύχη...

Δημήτρης Τομαράς
Μεριά: Η Εσπεράνς φέρεται να τον ξαναθέλει αλλά δεν έχει... τύχη...

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να θέλει πίσω τον Γιασίν Μεριά αλλά οι πληροφορίες από το εξωτερικό που θέλουν την Εσπεράνς να ξαναμπαίνει στην διεκδίκηση του παίκτη δεν προκύπτει να έχουν σοβαρή βάση...

Η ιστοσελίδα Sportnewsps υποστηρίζει πως ο Μεριά πλησιάζει στην Εσπεράνς και γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές. Δεν είναι κάτι πάντως που φαίνεται ότι θα γίνει πράξη ή ότι έχει... τύχη. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να ξαναδώσει τον παίκτη στο εξωτερικό, όμως η Εσπεράνς δεν γίνεται να καλύψει τις απαιτήσεις του ενώ ο ίδιος ο διεθνής Τυνήσιος μπακ δεν θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του. Να τονιστεί πως και στο παρελθόν η Εσπεράνς προσπάθησε να πάρει τον Γιασίν Μεριά αλλά χωρίς επιτυχία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED