Λίγκα: Η διαδικασία για το τελικό ΟΚ πριν από το restart

Λίγκα: Η διαδικασία για το τελικό ΟΚ πριν από το restart

bet365

Για να πάρει το τελικό ΟΚ η Λίγκα σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει δεδομένη και πολύ συγκεκριμένη διαδικασία που σχετίζεται με το υγειονομικό "πρωτόκολλο αγώνα".

Η Λίγκα θα πρέπει να στείλει προς την ΓΓΑ, την υγειονομική της επιτροπή αλλά και το Υφυπουργείο Αθλητισμού το αγωνιστικό πλέον πρωτόκολλό της. Θα είναι δηλαδή κάτι διαφορετικό από το "αντίστοιχο" για τις ατομικές και τις ομαδικές προπονήσεις. Στην συνέχεια το πρωτόκολλο θα πάει στον ΕΟΔΥ, που θα το στείλει πίσω με τις όποιες παρατηρήσεις / επισημάνσεις / διορθώσεις και μετά θα δρομολογηθεί η διαδικασία για να ανάψει το πράσινο φως. Να θυμίσουμε πως η Σούπερ Λιγκ έχει δώσει ημερομηνίες επανέναρξης την 6η και 7η Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα