Λίγκα: Επανέναρξη για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου!

Λίγκα: Επανέναρξη για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου!

bet365

Η Σούπερ Λιγκ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Gazzetta.gr και δρομολογεί το restart του πρωταθλήματος για το διήμερο 6 - 7 Ιουνίου. Τι άλλο ανακοινώθηκε από την Λίγκα.

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί πρώτοι για το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα που θα έθετε η Λίγκα για να έχουμε ξανά σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως προέκυψε από το Δ.Σ. της Δευτέρας - που και αυτό έγινε με την φόρμουλα και το μοτίβο της τηλεδιάσκεψης, όπως και τα προηγούμενα - η Σούπερ Λιγκ θα προτείνει προς τους αρμόδιους φορείς επανέναρξη της δράσης για 6 - 7 Ιουνίου. Ουσιαστικά είναι αυτό που περιμένει και ο φίλαθλος κόσμος.

Οι αποφάσεις της Λίγκας έχουν ως εξής:

Κατά την σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.

Η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα