Δηλαδή, η ΕΠΟ στο CAS τι θα κάνει με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;…

Δηλαδή, η ΕΠΟ στο CAS τι θα κάνει με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος αναρωτιέται μέσα από το blog του στο gazzetta κάτι για την ΕΠΟ και στην στάση της στο CAS με αφορμή τη σημερινή της ψήφο στη Λίγκα…

Το ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, δηλώνοντας «παρών», δεν ψήφισαν κατά του σημερινού, ενώπιον του ΔΣ της Λίγκας, αιτήματος της Ξάνθης να της επιστραφούν πίσω πέντε από τους 12 βαθμούς που της έχουν αφαιρεθεί, είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να το σχολιάσει όπως θέλει. Και για τη σύμπλευση τους εσχάτως εσχάτως σε πολλά θέματα κλπ, κλπ. Αλλά αυτό που πραγματικά εκπλήσσει είναι η στάση της ΕΠΟ και του Παναιτωλικού.

Η Ξάνθη ζήτησε να ξεκινήσει τα πλέϊ άουτ με 23 βαθμούς κι όχι με 18 (βάσει όλων των δικαστικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί) κι ο Παναιτωλικός που έχει 17 βαθμούς και κινδυνεύει να παίξει μπαράζ για τη σωτηρία του, δεν ψήφισε εναντίον του σχετικού αιτήματος, αλλά…λευκό! Ασχολίαστο…

Η δε ΕΠΟ ψήφισε κι αυτή λευκό επί του σχετικού αιτήματος της Ξάνθης. Προσέξτε, η ΕΠΟ, της οποίας μία δική της Επιτροπή, η Επιτροπή Εφέσεων, πήρε την απόφαση κι επιβεβαίωσε την ποινή της αφαίρεσης 12 βαθμών από την Ξάνθη, ψηφίζει λευκό και δεν στηρίζει την απόφαση επαναλαμβάνω της Επιτροπής της!!! Δηλαδή, η ΕΠΟ στο CAS στην περίπτωση ΠΑΟΚ-Ξάνθης τι θα κάνει; Κι εκεί δεν θα στηρίξει την απόφαση της Επιτροπής της; Και θα πάει πάσο στον ΠΑΟΚ;…

Για να ξέρετε τώρα: η Ξάνθη ζήτησε να μην εφαρμοστεί η απόφαση για το -5 από την υπόθεση της παράνομης μεταβίβασης των μετοχών (έχει και -7 για την πολυϊδιοκτησία) επικαλούμενη μία απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, η οποία όμως απόφαση λέει ξεκάθαρα ότι άλλο είναι τα διοικητικά δικαστήρια, άλλο είναι οι επιτροπές της ΕΠΟ. Κοινώς, από πουθενά δεν προκύπτει από την σχετική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου ότι είναι δυνατόν να επιστραφούν οι πέντε βαθμοί πίσω στην Ξάνθη, όπως ζήτησε.

Άραγε, η Ξάνθη γιατί δεν πήγε ΠΟΤΕ στο CAS να ζητήσει εκεί τη δικαίωση της;…

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1257384498687283201

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.