Αυγενάκης: «Έχουμε λάβει το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 1 για ομαδικές προπονήσεις και εξετάζεται για προγραμματισμό της επανεκκίνησης»

Δημήτρης Τομαράς
Αυγενάκης: «Έχουμε λάβει το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 1 για ομαδικές προπονήσεις και εξετάζεται για προγραμματισμό της επανεκκίνησης»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε πως η ΓΓΑ έχει λάβει το αίτημα των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1 για έναρξη ομαδικών προπονήσεων και ότι εξετάζεται για να δοθεί άμεσα απάντηση.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ: «Εάν με ρωτάτε για το ποδόσφαιρο. Σε ότι αφορά στην πρώτη κατηγορία ήδη κατατέθηκε χθες πρωτόκολλο για ομαδική προπόνηση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας και ήδη εξετάζεται. Εξετάζεται από τους επιστήμονες της Υγειονομικής Επιτροπής για να υπάρξει επίσημη απάντηση και το επόμενο στάδιο για τις ομαδικές προπονήσεις πάντα σε ανοιχτούς χώρους. Εξετάζεται το επόμενο βήμα για να κάνει η Σούπερ Λιγκ 1 τον προγραμματισμό της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED