Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται απλά έναν καλό εξτρέμ…

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται απλά έναν καλό εξτρέμ…

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται απλά έναν καλό εξτρέμ…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την βασικότερη μεταγραφική ανάγκη του Ολυμπιακού.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Πολλά ονόματα ακούγονται ήδη για τον Ολυμπιακό στην αναζήτηση του για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό έχει ζητήσει κι εκεί επικεντρώνεται η προσπάθεια του συλλόγου.

Η άποψη μου; Ο Ολυμπιακός χρειάζεται γι΄ αυτή τη θέση, έναν έτοιμο παίκτη. Παίκτη που θα έρθει και θα μπει στην ενδεκάδα, αλλά και θα έχει τις προδιαγραφές για να τον εμπιστευθείς ότι θα βοηθήσει άμεσα. Ταλέντα, «άψητους» αλλά ενδιαφέροντες εξτρέμ έχει ο Ολυμπιακός. Αυτό που του λείπει είναι ένας που θα κάνει τη διαφορά, όπως την έκανε ο Ποντένσε, έστω με τα όποια μειονεκτήματα του.

Δεν λέω ντε και καλά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να φέρει ένα 30άρη εξτρέμ. «Έτοιμος» παίκτης μπορεί να είναι κι ένας 23χρονος η, 24χρονος. Για παράδειγμα, ο Ποντένσε ήρθε στον Ολυμπιακό στα 23 του. Αλλά είχε πίσω του «κάτι». Είχε παίξει σχεδόν μιάμιση σεζόν στην Σπόρτινγκ, σε 50 επίσημα παιχνίδια. Είχε κάνει και το αγροτικό του για μισή σεζόν στη Μορεϊρένσε, βγάζοντας μάτια…

Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν θα είναι η πιο έξυπνη ιδέα να μπει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία να πάει για μεταγραφή ενός παιδιού, 20-21 ετών, σαν την βασική του επιλογή. Και να μην περιορίζομαι μόνο στο ηλικιακό κομμάτι. Εννοώ γενικότερα σε ένα «άψητο», χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες, παίκτη.

Τέτοια παιδιά έχει ήδη αρκετά ο Ολυμπιακός. Από τον Ραντζέλοβιτς (οδεύει στα 23) και τον Λοβέρα (21) που είναι στο ρόστερ, έως τον Τσούμιτς (21 στα 22), τον Βρουσάϊ (22) και τον Μανθάτη (23) που είναι δανεικοί και το καλοκαίρι υπό επιστροφή. Αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα είναι να ξέρει ότι θα έχει έναν παίκτη που θα μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, όπως δημιουργούσε ο Ποντένσε.

Παίκτη που να σεντράρει καλά έχει η ομάδα, τον Βαλμπουενά. Παίκτη που να χώνεται στην αντίπαλη περιοχή επίσης έχει, τον Μασούρα. Παίκτη που να βγαίνει στην αντεπίθεση ωραία επίσης έχει, τον Ραντζέλοβιτς. Αυτό που δεν έχει εδώ και κάποιους μήνες, με την αποχώρηση του Ποντένσε, είναι τον παίκτη που θα ανακατεύει την αντίπαλη άμυνα, θα μπουκάρει στην αντίπαλη περιοχή, θα πάει στο ένας μ΄ ένα με τον αντίπαλο μπακ, θα πάρει το επικίνδυνο φάουλ η, το πέναλτι. Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός έχει τέτοιο παίκτη, όχι με την ίδια ποιότητα, αλλά με ίδια χαρακτηριστικά, τον Μπρούνο, με τη διαφορά ότι ο Βραζιλιάνος στάθηκε άτυχος-και δεν προσέχτηκε κι όσο έπρεπε-αφού ένας τραυματισμός τον άφησε έξω τρεις ολόκληρους μήνες.

Κοινώς, λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται απλά ένα καλό εξτρέμ. Χρειάζεται ένα εξτρέμ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που λείπουν από το νυν ρόστερ και που δεν μπορεί να έχει τη βεβαιότητα ότι θα τα βρει από κάποιον δανεικό.

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1258169673440428032

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.