Κατά της επανέναρξης των πρωταθλημάτων οργανωμένοι οπαδοί στην Ευρώπη (pics)

Gazzetta team
Κατά της επανέναρξης των πρωταθλημάτων οργανωμένοι οπαδοί στην Ευρώπη (pics)

bet365

Σύνδεσμοι οπαδών στην Ευρώπη, ανάμεσά τους οι Πάνθηρες και η ORIGINAL 21, υπογράφουν κείμενο με το οποίο εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αυξάνονται οι φωνές, ειδικά από τους οργανωμένους οπαδούς ανά την Ευρώπη για την συνέχιση των πρωταθλημάτων παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι χώρες συνεχίζουν να μετράνε νεκρούς από την πανδημία.

Ανάμεσά τους από την Ελλάδα η ORIGINAL 21 και οι Πάνθηρες, οι οποίοι μαζί με πολλούς γνωστούς συνδέσμους στην υπόλοιπη Ευρώπη, υπογράφουν κείμενο με το οποίο εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους για επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, όταν την ίδια ώρα ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε καραντίνα και θρηνούν αγαπημένα πρόσωπα.

Γνωστοί σύνδεσμοι από τις μεγαλύτερες ομάδες της ηπείρου, όπως της Μπάγερν Μονάχου, της Μαρσέιγ, της Γιουβέντους, της Νάπολι, της Αταλάντα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τονίζουν ότι αυτή την δύσκολη στιγμή κανένας εργαζόμενος δεν θα πρέπει να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο προσθέτοντας πως το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς είναι ένα άδειο show για τους χορηγούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Πανθήρων:

Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε lockdown, χιλιάδες θρηνούν τους νεκρούς τους, εκατοντάδες είναι μεταξύ ζωής & θανάτου και ταυτόχρονα η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού φοβάται για την εργασία, το σπίτι και το μέλλον των παιδιών του, κάποιοι σκέφτονται να πραγματοποιήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Η «ιδέα» για συνέχιση των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πώς το σύγχρονο ποδόσφαιρο ανήκει σε αδίστακτους επιχειρηματίες, μακριά από εμάς τους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται μόνο για business.

Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς του είναι απλώς ένα άδειο σόου για τους χορηγούς ενώ ταυτόχρονα είμαστε της άποψης ότι κανένας εργαζόμενος (εργάτες αποθήκης, stewards, οδηγοί κλπ) δεν θα πρέπει να διακινδυνεύει την ζωή του για μια ζωντανή μετάδοση.

Αναλυτικά, το κείμενο παρακάτω, στα αγγλικά, που υπογράφει το Panthers Club 1983 μαζί με εκατοντάδες ακόμα συνδέσμους από όλη την Ευρώπη. Λόγω ενός τεχνικού ζητήματος, είμαστε στην λίστα με όνομα Smirne (αναφορικά με τον Σύλλογο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα