Λίγκα: Ο Λυσάνδρου παρουσίασε χορηγικό πρότζεκτ 6 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια

Gazzetta team
Λίγκα: Ο Λυσάνδρου παρουσίασε χορηγικό πρότζεκτ 6 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια

bet365

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ παρουσίασε στο Δ.Σ. ένα χορηγικό πλάνο τριετίας που θα έχει 6 εκατ. ευρώ έσοδα. Αποφάσεις από το επόμενο Δ.Σ., της 18ης Μαϊου.

Πρόκειται ουσιαστικά για αναβάθμιση της χορηγικής συνεργασίας της Λίγκας με την Interwetten. Είναι πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για ένα τριετές συμβόλαιο. Χρήματα σημαντικά και μάλιστα σε μία εποχή εν μέσω του κορονοϊού. Ο Λυσάνδρου το παρουσίασε στις ομάδες στο Δ.Σ. της Λίγκας και η απόφαση θα ληφθεί από το επόμενο Δ.Σ. - αυτό της 18ης Μαϊου - και μετά.

Να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές είχαν πρωτοπαρουσιάσει την συνεργασία τους τον Οκτώβριο του 2019. Από τότε είχε ειπωθεί / μεταφερθεί η διάθεσή τους για πιο καλή και δυνατή συνεργασία μες στα επόμενα χρόνια. Με δεδομένη την κατάσταση της Λίγκας αναμφίβολα είναι μία εξέλιξη που μπορεί να της δώσει μεγάλη ώθηση στο οικονομικό κομμάτι. Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική θέση / απόφαση των ομάδων / μελών του Συνεταιρισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα