Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα μπήκε η νέα εβδομάδα

Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα μπήκε η νέα εβδομάδα

Παναθηναϊκός: Με Πούγγουρα μπήκε η νέα εβδομάδα

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε το κανονικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, τη Δευτέρα στο Κορωπί, με την εβδομάδα να ξεκινάει θετικά για τους «πράσινους».

Έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο έκανε ατομικές προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Αχιλλέας Πούγγουρας το πρωί της Δευτέρας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα στο οποίο επιδόθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη στο «Γ.Καλαφάτης».

Επιπλέον, αρκετά από τα πράγματα που έκαναν οι «πράσινοι» είχαν μεγάλη ένταση, κυρίως στη φυσική κατάσταση, με ασκήσεις γυμναστηρίου στο γήπεδο, ενώ έγιναν τελειώματα φάσεων με συνδυασμό αντοχής και έντασης.

Κάτι που αποτέλεσε εμπόδιο, αλλά πάντοτε είναι ευχάριστο και από θέμα ψυχολογίας, ήταν ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες που ζόρισαν ιδιαίτερα το τελευταίο από τα τέσσερα γκρουπ των παικτών που προπονήθηκαν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα