ΑΕΚ: Συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα, νέα τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα

ΑΕΚ: Συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα, νέα τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα, νέα τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε την Παρασκευή το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ από νέα τεστ για τον Covid 19 θα περάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα.

Στα Σπάτα οι προπονήσεις συνεχίστηκαν την Παρασκευή σε τέσσερα γκρουπ και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του, ενώ την ίδια στιγμή ο Κώστας Γαλανόπουλος κατάφερε να προπονηθεί με το δικό του γκρουπ, ανεβάζοντας ρυθμό μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Οι προπονήσεις των κιτρινόμαυρων σε γκρουπ θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου, ενώ όπως αποφασίστηκε, την προσεχή Δευτέρα, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν ξανά σε τεστ κορονοϊού, με την Ένωση να τηρεί πιστά το πρωτόκολλο και όλες τις οδηγίες για τα μέτρα προστασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα