ΑΕΚ: Συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα, νέα τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα

ΑΕΚ: Συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα, νέα τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα, νέα τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε την Παρασκευή το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ από νέα τεστ για τον Covid 19 θα περάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα.

Στα Σπάτα οι προπονήσεις συνεχίστηκαν την Παρασκευή σε τέσσερα γκρουπ και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του, ενώ την ίδια στιγμή ο Κώστας Γαλανόπουλος κατάφερε να προπονηθεί με το δικό του γκρουπ, ανεβάζοντας ρυθμό μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Οι προπονήσεις των κιτρινόμαυρων σε γκρουπ θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου, ενώ όπως αποφασίστηκε, την προσεχή Δευτέρα, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν ξανά σε τεστ κορονοϊού, με την Ένωση να τηρεί πιστά το πρωτόκολλο και όλες τις οδηγίες για τα μέτρα προστασίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED