«Πολύ σωστός ο Ολυμπιακός με το συμβόλαιο, στο μυαλό του Μαρτίνς η πρόκριση με Γουλβς»

«Πολύ σωστός ο Ολυμπιακός με το συμβόλαιο, στο μυαλό του Μαρτίνς η πρόκριση με Γουλβς»

«Πολύ σωστός ο Ολυμπιακός με το συμβόλαιο, στο μυαλό του Μαρτίνς η πρόκριση με Γουλβς»

bet365

Ο μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, Σάνσο Φρέιτας μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού, την προσήλωση του στον Ολυμπιακό παρά τις κρούσεις που δέχθηκε και την πρόκριση επί της Γουλβς που βρίσκεται πάντα στο μυαλό του.

Ο Σάνσο Φρέιτας είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο σε ότι αφορά την επαγγελματική του ανέλιξη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μαρίτιμο ήταν το πρόσωπο κλειδί στην επέκταση της συνεργασίας του 49χρονου προπονητή για ακόμη δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Η επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν κοινή και το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Μαρτίνς να δρέπει τους καρπούς της εξαιρετικής σεζόν του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» με μια γενναία αύξηση στις αποδοχές του. Στον Ολυμπιακό άλλωστε άπαντες αναγνώρισαν την σκληρή δουλειά του, αλλά και τις σημαντικές αλλαγές που έχει επιφέρει με τις επιλογές του στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο ατζέντης του πρώην προπονητή της Γκιμαράες, Σάνσο Φρέιτας μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το νέο συμβόλαιο του Μαρτίνς, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός σε ολόκληρη την πορεία των επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές τήρησε μια πολύ σωστή στάση και από την στιγμή που υπήρχε καλή θέληση και από τις δύο πλευρές έπεσαν εν τέλει οι υπογραφές.

«Το να καταλήγουμε σε συμφωνία όταν συζητάμε για σημαντικά νούμερα δεν είναι εύκολο. Όπως ανέφερες και οι δύο πλευρές είχαν την θέληση να βρεθεί μια λύση που θα είναι επικερδής και ωφέλιμη για όλους. Και έτσι έγινε. Θα πρέπει να ομολογήσω πως ο σύλλογος ήταν πολύ σωστός σε όλη την πορεία και τον ευχαριστούμε γι' αυτό.

Συζητήσαμε ανοικτά και καταθέσαμε και οι δύο πλευρές τις απόψεις μας. Έτσι καταλήξαμε σε ένα κοινό σημείο».

Ο Μαρτίνς γίνεται ένας από τους λίγους ξένους προπονητές στην ιστορία του Ολυμπιακού που συνεχίζει για τρίτη διαδοχική σεζόν. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις κάθε χρόνο αυξάνονται, ωστόσο σύμφωνα με τον Φρέιτας, ο συμπατριώτης είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

«Η πίεση και το ρίσκο βρίσκονται πάντα στην ποδοσφαιρική ζωή ενός προπονητή. Σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός, όπου οι προσδοκίες είναι τεράστιες, η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο Πέδρο το γνωρίζει αυτό και το έχει συνηθίσει.

Ασφαλώς οι προσδοκίες είναι να πηγαίνει κάθε χρόνο καλύτερα από τον προηγούμενο και να προσφέρει στους οπαδούς τους τίτλους που ζητούν από μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, τόσο στις εγχώριες,΄όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις».

Σύλλογοι από τη Ρωσία αλλά και την Σαουδική Αραβία πρόσφεραν συμβόλαια εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο Μαρτίνς θέλησε να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του στον Ολυμπιακό.

«Ο Πέδρο είναι ένας άνθρωπος με αρχές. H μόνη έννοια του μέχρι σήμερα είναι να ξεπεραστεί τούτη η δύσκολη κατάσταση με την πανδημία και να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σημαίνει να καταφέρει να οδηγήσει τον σύλλογο σε τίτλους. Θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό σημείο εκκίνησης για την προσεχή σεζόν.

Όταν είσαι κορυφαίος επαγγελματίας, αλλά και άνθρωπος είναι λογικό να υπάρχουν κρούσεις. Δεν είναι όμως πρέπον να μιλήσουμε τώρα γι' αυτό».

Ο Σάντσο Φρέιτας αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει ο Πέδρο Μάρτίνς, σημειώνοντας πως για την ρεβάνς με την Γουλβς στο μυαλό του βρίσκεται μόνο η πρόκριση!

«Οι στόχοι του Πέδρο είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με εκείνους του συλλόγου. Δηλαδή να προχωρήσει ο Ολυμπιακός όσο περισσότερο γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους. Σε ότι αφορά το Europa League, ασφαλώς η Γουλβς είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το πρώτο ματς μπορεί να είχε ιδιαιτερότητες, αλλά ασφαλώς στο μυαλό του Πέδρο δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό πέρα από το να τους αποκλείσει ο Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα