ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά της "κατηφόρας" σου εύχονται καλό ταξίδι…»

ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά της "κατηφόρας" σου εύχονται καλό ταξίδι…»

ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά της "κατηφόρας" σου εύχονται καλό ταξίδι…»

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, τον Δημήτρη Ντέλο, ο οποίος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποχαιρετά ένα δικό του παιδί, το Δημήτρη Ντέλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου να σκορπά τη θλίψη στις τάξεις των οργανωμένων και όχι μόνο φίλων του «Δικεφάλου».

Γνωστός μέσα από το «ασπρόμαυρο» οπαδικό κίνημα και τη δουλειά του ως tattoo artist, ο Δημήτρης Ντέλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών.

Εκτός από τον αδερφικό φίλο και επί σειρά ετών συνεργάτη του, Γιώργο Μαυρίδη, οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισαν τον Δημήτρη μ’ ένα μήνυμα που θα υπάρχει για πάντα στην είσοδο της Θύρας 4 του γηπέδου της Τούμπας.

«Τα παιδιά της "κατηφόρας" σου εύχονται καλό ταξίδι. Ντέλο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής», γράφει το μήνυμα έξω από τη Θύρα 4...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα