Μπενσαρκί: Η Ζάμαλεκ θέλει να τον κρατήσει με αυξημένες αποδοχές

Μπενσαρκί: Η Ζάμαλεκ θέλει να τον κρατήσει με αυξημένες αποδοχές

Μπενσαρκί: Η Ζάμαλεκ θέλει να τον κρατήσει με αυξημένες αποδοχές

bet365

Ο Αμίρ Μανσούρ, γενικός διευθυντής και γιος του ιδιοκτήτη της Ζάμαλεκ, είχε μιλήσει στο gazzetta.gr τις πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κρούση για τον Ασράφ Μπενσαρκί και οι νεότερες πληροφορίες θέλουν την αιγυπτιακή ομάδα να επιζητά την παραμονή του με αυξημένες αποδοχές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το LeSport360 η Ζάμαλεκ θέλει να κρατήσει τον Μπενσαρκί με ένα συμβόλαιο με αισθητά ανεβασμένες απολαβές σε σχέση με τα όσα έπαιρνε. Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού, Μονπελιέ, Νις, Στρασμπούρ, Τραμπζονσπόρ και Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ασράφ Μπενσαρκί θεωρείται από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα Αιγύπτου. Πριν από την αναγκαστική διακοπή λόγω κορονοϊού, ο 25χρονος Μαροκινός εξτρέμ είχε πετύχει σε 21 ματς, 9 γκολ (μεταξύ άλλων 1 στο πρωτάθλημα και 4 στο Αφρικανικό Champions League), ενώ έβγαλε και 5 ασίστ. Θυμηθείτε εδώ τις δηλώσεις του Μανσούρ στο Gazzetta για τον Μπενσαρκί και τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα