Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ο ακριβότερος Πορτογάλος στόπερ της ηλικίας του! (pic)

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ο ακριβότερος Πορτογάλος στόπερ της ηλικίας του! (pic)

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ο ακριβότερος Πορτογάλος στόπερ της ηλικίας του! (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος μπακ δείχνει την αξία του ακόμα και στις λίστες αξιολόγησης του Transfermarkt όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση από τους συμπατριώτες του στόπερ της ηλικίας του!

Η λίστα αυτή αφορά στους Πορτογάλους στόπερ γεννημένους το 1994. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι στην πρώτη θέση μαζί με τον Ρούμπεν Βέζο και κοστολογούνται με 4.8 εκατ. ευρώ.

Ο τρίτος της... κορυφής είναι ο Ιε με 2.4 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως σύμφωνα και με τα στοιχεία από το Transfermarkt ο διεθνής σέντερ μπακ του Ολυμπιακού είναι ο ακριβότερος Ίβηρας παίκτης στην θέση του σε σχέση με τους συμπατριώτες του, που έχουν την ίδια ηλικία με αυτόν.

Να θυμίσουμε πως ο Σεμέδο έχει ήδη στο παρελθόν κάνει μεταγραφή εκατομμυρίων και έφτασε να κοστολογείται πολύ ψηλότερα. Και πάλι όμως φέτος έχει ανεβάσει για τα καλά την αξία του και το κασέ του μέσω των Πειραιωτών.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φέτος είχε 37 αναμετρήσεις με 5 γκολ και μία πολύ σημαντική παρουσία στον Ολυμπιακό. Εκτός των άλλων κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας και έχει βάσιμες πιθανότητες να είναι και στην ομάδα του επερχόμενου Euro. Μέσω Ολυμπιακού να τονιστεί πως πήραν... προσκλητήριο για πρώτη φορά στην Εθνική Πορτογαλίας εκτός από τον Σεμέδο και ο Σα με τον Ποντένσε. Για τον Σεμέδο βέβαια να μην ξεχνάμε και το πόσο περιζήτητος μεταγραφικά είναι και ενώ στην πατρίδα του τον θέλουν ομάδες όπως οι Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Μπράγκα και ενώ κοστολογείται από τους Ίβηρες τουλάχιστον στα 10 εκατ. ευρώ.

- Το πινακάκι στην Gallery είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα