ΠΑΟΚ προς Αυγενάκη: «Αγωνιώδης προσπάθεια αποποίησης ευθυνών»

Gazzetta team
Η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το αίτημά της για πρόσθετη ασφάλεια όλων των μελών και υπαλλήλων των ομάδων, μετά την σημερινή θέση του υφυπουργού, κ. Αυγενάκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της προς τον κ. Αυγενάκη ζήτησε να υπάρξει πρόσθετη ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και των υπαλλήλων της κάθε ΠΑΕ για το ενδεχόμενο μόλυνσης τους από τον COVID-19, η οποία και θα καλυφθεί από το κράτος.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη για τα μέτρα της επανέναρξης των αθλητικών δράσεων ο υφυπουργός αθλητισμού ρωτήθηκε αναφορικά με το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ λίγο αργότερα οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν εκ νέου στη θέση του υφυπουργού αθλητισμού, λέγοντας:

«Η απάντηση του Υφυπουργού είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια αποποίησης ευθυνών. Η ομόφωνη απόφαση της Λίγκας είναι να επιστρέψουμε με όλες τις προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την υγεία των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο των προϋποθέσεων αυτών εμείς θέσαμε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ασφάλισης και αστικής ευθύνης, που θα πρέπει να γίνει από την Πολιτεία. Περιμένουμε το αυτονόητο. Να υιοθετηθεί η πολύ λογική πρότασή μας»