ΠΑΟΚ προς υφ. αθλητισμού: Πρόσθετη ασφάλιση όλων από τον κορονοϊό

ΠΑΟΚ προς υφ. αθλητισμού: Πρόσθετη ασφάλιση όλων από τον κορονοϊό

ΠΑΟΚ προς υφ. αθλητισμού: Πρόσθετη ασφάλιση όλων από τον κορονοϊό

bet365

Με επιστολή του προς τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να υπάρξει πρόσθετη ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και των υπαλλήλων της κάθε ΠΑΕ για το ενδεχόμενο μόλυνσης τους από τον COVID-19,

Στην επιστολή της προς τον κ. Αυγενάκη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει να μεριμνήσει άμεσα προκειμένου να υπάρξει πρόσθετη ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και των υπαλλήλων της κάθε ΠΑΕ, καθώς και για το ενδεχόμενο αυτοί να μεταδώσουν περαιτέρω τον ιό σε τρίτα πρόσωπα.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» επισημαίνουν, μέσω της επιστολή τους, πως η ασφάλιση πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο την κάλυψη κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας τους, αλλά και αποζημίωση ακόμα και για το απευκταίο ενδεχόμενο θανάτου των ίδιων ή συγγενικών τους προσώπων ως συνέπεια της μόλυνσης αυτής, όπως και την αστική τους ευθύνη έναντι τρίτων για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αυτούς.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θα λάβει όλα τα μέτρα που τέθηκαν από το υπουργείο, αλλά όπως τονίζει στην επιστολή της, το τελευταίο οφείλει να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων του, καλύπτοντας την έξτρα ασφάλιση αθλητών, τεχνικών και υπαλλήλων καθώς και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα