Κορνασίνι για Λούκας Σάσα: «Κανένα επίσημο ενδιαφέρον»

Κορνασίνι για Λούκας Σάσα: «Κανένα επίσημο ενδιαφέρον»

Gazzetta team
Κορνασίνι για Λούκας Σάσα: «Κανένα επίσημο ενδιαφέρον»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο ατζέντης του Λούκας Σάσα, Λέο Κορνασίνι, τονίζοντας ότι δεν κατατέθηκε επίσημο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο του Άρη.

Ο Λέο Κορνασίνι σκιαγράφησε την υπόθεση του Λούκας Σάσα με δηλώσεις του στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και αρχικά υποστήριξε ότι… «ο Σάσα έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Πολλοί ενδιαφέρονται για τον Σάσα, είχαμε μιλήσει με διάφορα κλαμπ αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα συμβεί μετά την υγειονομική κρίση».

Ρωτήθηκε μάλιστα για το αν κάποια ομάδα επισημοποίησε το ενδιαφέρον της. «Ο Σάσα έκανε τρομερή χρονιά, θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και είναι λογικό να γίνεται πολύ συζήτηση γι’ αυτό. Ωστόσο, το ξεκαθαρίζω, δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα