Πρόεδρος Εφετών για το δήθεν στημένο: Καμία προσυνεννόηση Ολυμπιακού-Βέροιας

Πρόεδρος Εφετών για το δήθεν στημένο: Καμία προσυνεννόηση Ολυμπιακού-Βέροιας

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta την ξεκάθαρη εισήγηση του προέδρου Εφετών για το δήθεν στημένο παιχνίδι Ολυμπιακού-Βέροιας.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πάλι ξέθαψαν τον προ εφταετίας αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας 3-0. Δήθεν στημένο.

Με τον Ολυμπιακό τότε αήττητο στις 15 πρώτες αγωνιστικές και οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή, καθότι εκτός όλων των άλλων είχε ήδη παίξει εκτός έδρας με Παναθηναϊκό (2-2), ΠΑΟΚ (1-1), ΑΕΚ (4-0), Άρη (2-2), Ατρόμητο (1-0), Πανιώνιο (2-1). Αλλά να έχει ανάγκη να στήσει το ματς με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη…

Προσέξτε, όμως, τι έγραψε, μεταξύ άλλων, στην αναφορά του στο βούλευμα Εφετών (όπως αυτό έχει δημοσιευθεί στον ελληνικό Τύπο) για τον συγκεκριμένο αγώνα ο πρόεδρος του Δικαστικού Συμβουλίου και πρόεδρος Εφετών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, που από το Σεπτέμβριο του 2018 είναι ο προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών και είχε διατελέσει και πρόεδρος των Πρωτοδικών.

«Ουδείς από τους μάρτυρες κατέθεσε κατά τρόπο συγκεκριμένο για την ύπαρξη συμφωνίας του προέδρου της ομάδας Γεωργίου Αρβανιτίδη με τον Ευάγγελο Μαρινάκη ή άλλο υπεύθυνο παράγοντα της ομάδας του Ολυμπιακού, ώστε να λήξει με σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού…

Τα όσα ανέφερε σχετικά αλλά όλως αορίστως στην από 7-4-2014 ένορκη κατάθεσή της η μάρτυρας Αικατερίνη Τσιαμούρα…δεν κρίνονται πειστικά, αφού η ίδια στη νεότερη από 11-6-2015 ένορκη κατάθεσή της ενώπιον του Ανακριτή, αναίρεσε το αντίστοιχο περιεχόμενο της προηγούμενης κατάθεσής της. Με βάση συνεπώς τα αποδειχθέντα περιστατικά ουδόλως προκύπτει οποιαδήποτε προσυνεννόηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων Βέροιας και Ολυμπιακού προς διακανονισμό του αποτελέσματος του μεταξύ τους αγώνα στις 6-1-2013.

Μάλιστα η μάρτυρας με την 24.109/8-5-2016 ένορκη βεβαίωσή της ενώπιον του συμβολαιογράφου Καρδίτσας..., δηλώνει ότι ανακαλεί και διαψεύδει τις προηγούμενες καταθέσεις της βεβαιώνοντας ότι «…ωθήθηκα, λόγω του εκνευρισμού μου και του θυμού μου απέναντι στον κ. Αρβανιτίδη να αναφερθώ σε ζητήματα που στην πραγματικότητα δεν γνώριζα, με στόχο να γίνω πιο πειστική και πιο καυστική. Με άλλα λόγια παρασυρόμενη από τα συναισθήματά μου και επιθυμώντας να προκαλέσω αναφέρθηκα σε πρόσωπα και καταστάσεις τις οποίες δεν γνώριζα, αλλά υπέθετα και φανταζόμουν… Ωστόσο στην κατάθεση που έδωσα συνοδευόμενη από τον…(δημοσιογράφος…) παρασυρμένη από την συναισθηματική μου κατάσταση και την ψυχολογική πίεση που μου είχε ασκηθεί, αναφέρθηκα σε πρόσωπα που μου ήταν άγνωστα και ουδέποτε είχα δει ή συναντήσει (Μαρινάκης) ή ελάχιστα γνώριζα (Κουρίδης) και που για τις συναλλαγές τους με τον κ. Αρβανιτίδη δεν είχα απολύτως καμία γνώση ή πληροφόρηση»…

Εκτός αυτών, ο πρόεδρος των Εφετών συναξιολογεί, όπως επακριβώς γράφει, «ότι η καταγγελία για το παιχνίδι Ολυμπιακού-Βέροιας του Γενάρη του 2013 έγινε δύο ολόκληρα χρόνια μετά την τέλεση του με την κατάθεση, στις 23 Μαρτίου του 2015, στον ανακριτή του (συνδεομένου με την ΑΕΚ) Δημήτριου Μελισσανίδη, ο οποίος ως πηγή της γνώσης του κατονόμασε τον προπονητή της Βέροιας Δημήτριο Καλαϊτζίδη», σημειώνοντας ότι ο Καλαϊτζίδης μετά το τέλος του αγώνα, «όχι μόνο δεν ανέφερε τίποτα περί σκόπιμης μειωμένης απόδοσης της ομάδας του, αλλά έπλεξε και το εγκώμιο της ομάδας του Ολυμπιακού».

Επιπλέον ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος σημειώνει ότι κανείς παίκτης η, παράγοντας της Βέροιας δεν επιβεβαίωσε τις καταθέσεις του Καλαϊτζίδη και του Γεωργέα για να καταλήξει:

Επί της ουσίας, το Ολυμπιακός-Βέροια και με τη βούλα του προέδρου των Εφετών είναι όπως και το Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Μου είπε ότι του είπαν…

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1256737737018728448

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.