Ελ Αραμπί: «Χαρούμενος που παίζω με τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Ελ Αραμπί: «Χαρούμενος που παίζω με τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Gazzetta team
Ελ Αραμπί: «Χαρούμενος που παίζω με τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στην Ισπανία και εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, συμμετέχοντας στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων μιλώντας στο Canal Sur Radio ανέφερε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψα στην Ευρώπη και με τον σύλλογο μου, τον Ολυμπιακό, παίζω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος», ενώ για το μέλλον του πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Όταν ήμουν στο Κατάρ, όλοι πίστευαν ότι θα κλείσω εκεί την καριέρα μου, όμως έχω κάνει πολλές θυσίες για να παίξω πρώτη φορά σε Champions και Europa League, απέναντι στους καλύτερους και να σκοράρω απέναντι στους κορυφαίους στην Ευρώπη».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό, υπογράμμισε: «Στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι καλύτερη συγκριτικά με την Ισπανία και την Γαλλία και το υπουργείο λέει, πως από αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις μετά από έναν μήνα σε καραντίνα. Γυμνάζομαι σπίτι, για να μπω σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις με την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα