O Aυγενάκης ανακοινώνει αύριο δίπλα σε Τσιόδρα - Χαρδαλιά τα επόμενα βήματα για τα σπορ

Δημήτρης Τομαράς
O Aυγενάκης ανακοινώνει αύριο δίπλα σε Τσιόδρα - Χαρδαλιά τα επόμενα βήματα για τα σπορ

bet365

Μετά τη Νίκη Κεραμέως την Πέμπτη είναι η σειρά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να βρεθεί στο πλευρό των Τσιόδρα και Χαρδαλιά για τις ανακοινώσεις για τα ειδικά μέτρα σχετικά με την άθληση.

Super Τζάκποτ*: Επικά έπαθλα* σε κορυφαία φρουτάκια. |21+ * Ισχύουν οροι και προϋποθέσεις.

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ήταν εκείνη που την Τετάρτη μίλησε για το θέμα των μέτρων στα σχολεία αλλά και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Βρέθηκε έτσι δίπλα στον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Την Πέμπτη είναι η σειρά του Λευτέρη Αυγενάκη να δώσει το παρών στο πάνελ.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Λευτέρη Αυγενάκη είναι να γίνει την Πέμπτη, 30 Απριλίου, στις 6 μ.μ., στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης των κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην χώρα. Πρόκειται να γίνει δε και συνέντευξη Τύπου από την Λευτέρη Αυγενάκη (μέσω τηλεδιάσκεψης) την προσεχή Δευτέρα 4 Μαϊου προκειμένου να επιχειρηθούν να απαντηθούν τα περισσότερα ερωτήματα που θα προκύψουν από την γνωστοποίηση των ειδικών μέτρων για την άθληση και την προσπάθεια επανόδου (και) στην αθλητική κανονικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα