Δούκας: «Το CAS θα ασχοληθεί με περίπτωση υποβιβασμού, μόνο που θα αφορά τον Ολυμπιακό» (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Δούκας: «Το CAS θα ασχοληθεί με περίπτωση υποβιβασμού, μόνο που θα αφορά τον Ολυμπιακό» (pic)

bet365

Τι ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντώντας στη διαρροή του Ολυμπιακού για την προσφυγή του στο CAS κατά του «Δικεφάλου» για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

Ο Λευτέρης Δούκας, μέσω της προσωπικής σελίδας στο Facebook, προανήγγειλε την διπλή προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS, τόσο κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, όσο και για την εισήγηση της ανακρίτριας κ. Σπανού, με την οποία θα ζητάει την επιβολή ποινών στον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός που μετά την πρόσφατη εισήγηση για υποβιβασμό του μιλούσε για επικοινωνιακά τρικ, διαρρέει τώρα πως προσέφυγε στο CAS, για να αμφισβητήσει τι άραγε;

Τις δήθεν δικαστικές νίκες για τις οποίες πανηγύριζε;

Ο συμψηφισμός που επιδιώκει τόσο άγαρμπα, είναι επικοινωνιακός, εφήμερος και όχι επί της ουσίας.

Το CAS θα δικάσει τη δική μας προσφυγή κατά της «δεσμευτικής» εισήγησης της επιτροπής Αυγενάκη και του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Ολυμπιακού μετά την αντίστοιχη εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Πιθανότατα θα ασχοληθεί στο μέλλον και με περίπτωση υποβιβασμού, μόνο που θα αφορά τον Ολυμπιακό.

Έχει σημασία πάντως πως τη μέρα ανακοίνωσης του χρονοδιαγράμματος για την άρση των μέτρων, αποπειράται να επιβεβαιώσει τις αντοχές της ανοσίας της αγέλης, στην οποία παραδοσιακά απευθύνεται.

Με την απαραίτητη συμπαράσταση των ΜΜΕ που μέχρι προχθές σφύριζαν αδιάφορα για την έρευνα μιας τακτικής δικαστού και σήμερα θυμήθηκαν να ασχοληθούν με την επικαιρότητα…

Υ.Γ Όσοι βιάζονται ή πέφτουν θύματα πηχυαίων τίτλων, να γνωρίζουν πως το CAS δεν είναι για χόρταση, ούτε υπάρχει διάταξη πως όποιος προσφύγει περισσότερες φορές, κερδίζει.

Κερδίζει, όποιος έχει δίκαιο και τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα…».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED