O Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Οζάν Κοτς

O Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Οζάν Κοτς

Νίκος Αθανασίου
O Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Οζάν Κοτς

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν στα... ραντάρ τους τον 19χρονο μέσο της Μπούρσασπορ, Οζάν Κοτς.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τον 19χρονο διεθνή με την Εθνικών Νέων της Τουρκίας, Οζάν Κοτς, εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ajanssport.com, ο νεαρός ταλαντούχος μέσος της Μπούρσασπορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως η Αλμερία, η Σερκλ Μπριζ και άλλες. Μέσα σε αυτές γίνεται αναφορά και στο Τριφύλλι.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Κοτς αναδείχθηκε πρώτος σε χιλιόμετρα στο πρωτάθλημα Νέων της τουρκικής Λίγκας και ο παίκτης με τα λιγότερα λάθη. Παράλληλα έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα