Τζαβέλλας: «Με τον ΠΑΟΚ έχει… χαλάσει το γλυκό»

Τζαβέλλας: «Με τον ΠΑΟΚ έχει… χαλάσει το γλυκό»

bet365

Οι απαντήσεις που έδωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στις ερωτήσεις που δέχθηκε σε live συζήτηση, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του, που πραγματοποίησε στο Instagram.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το διάστημα της παρουςίας του στην Τούμπα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός επέλεξε, όπως έγραψε κατά τη διάρκεια του live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ως κορυφαίες του στιγμές στον ΠΑΟΚ την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Άγιαξ το 2016 για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και το «διπλό» (0-1) επί της Ντόρτμουντ τον Δεκέμβριο του 2015 για τους ομίλους του Europa League.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν οι δυο πιο δύσκολες έδρες, όσο αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον Δικέφαλο, απάντησε: «Έχει χαλάσει το γλυκό» και πρόσθεσε πως «παρόλα όσα έγιναν στην ομάδα, πέρασα καλές στιγμές στην Τούμπα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα