Αφιέρωμα Ισπανών στο «ερυθρόλευκο» ταξίδι του Φουστέρ (vid)

Αφιέρωμα Ισπανών στο «ερυθρόλευκο» ταξίδι του Φουστέρ (vid)

Gazzetta team
Αφιέρωμα Ισπανών στο «ερυθρόλευκο» ταξίδι του Φουστέρ (vid)

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ στα έξι χρόνια που αγωνίστηκε στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» με τους Ισπανούς να κάνουν αναφορά στο πέρασμά του αυτό.

Για έξι χρόνια από το 2010 έως και το 2016 ο Νταβίντ Φουστέρ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό όντας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των «ερυθρολεύκων». Πλέον και μετά τον έναν χρόνο στην Χετάφε και έχοντας κάνει μαθήματα για προπονητής, είναι έτοιμος να αλλάξει καριέρα. Ισπανοί αναφέρθηκαν στο πέρασμά του από τους Πειραιώτες ενώ έχει και δηλώσεις του όταν είχε αναφέρει: «Οταν μπορείς να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Ηταν μια εμπειρία που άξιζε και με το παραπάνω. Ο Ολυμπιακός ήρθε την κατάλληλη στιγμή». Ο Φουστέρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε συνολικά σε 169 ματς, έχοντας 45 γκολ, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα ενώ αγωνίστηκε στο Champions League για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα