ΑΕΚ: Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η ανάθεση των εσωτερικών έργων της Αγιάς Σοφιάς

ΑΕΚ: Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η ανάθεση των εσωτερικών έργων της Αγιάς Σοφιάς

Gazzetta team
ΑΕΚ: Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η ανάθεση των εσωτερικών έργων της Αγιάς Σοφιάς

bet365

Ακόμα ένα βήμα για την έναρξη των εργασιών στα εσωτερικά της Αγιάς Σοφιάς που θα ολοκληρώσουν το γήπεδο της ΑΕΚ έγινε την Τετάρτη (22/4) με την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση του έργου.

Όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, εγκρίθηκε και από την Οικονομική Επιτροπή η ανάθεση των εσωτερικών έργων της Αγιάς Σοφιάς στην «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ». Αυτό αποτελεί ουσιαστικά ένα ακόμα σπουδαίο βήμα για την έναρξη των εσωτερικών έργων που θα ολοκληρώσουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές μεταξύ Περιφέρειας, ερασιτεχνικής ΑΕΚ και αναδόχου εταιρίας, κάτι που εκτός απροόπτου αναμένεται να συμβεί μέχρι τον Ιούνιο.

Η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια αναφέρει:

Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπήκατά πλειοψηφίααποφασίζει

1.Την έγκριση του 2ου Πρακτικού (το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτιτηςπαρούσης), στο οποίο η Επιτροπή εισηγείται την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», στον οικονομικό φορέα «ΤΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο«ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», με ποσοστό μέσης έκπτωσηςπροσφοράς (Εμ) 47,41% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.486.101,16 €(μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2.Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τηνσυνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Αναλυτικά η απόφαση ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα