Μποροβήλος: «Μέχρι 15 Ιουλίου να έχουν τελειώσει πλέι οφ και πλέι άουτ»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Μέχρι 15 Ιουλίου να έχουν τελειώσει πλέι οφ και πλέι άουτ»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στο πλάνο που έχουν στο μυαλό τους στην SL, για το πότε και πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν

Για το χρονοδιάγραμμα που έχουν στο μυαλό τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη δήλωση του Λευτέρη Αυγένακη ότι τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα:
«Πιστεύω εκεί είναι οι χρόνοι και κατά κάποιον τρόπο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα δεδομένου ότι μπαίνουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα και την καθημερινότητα. Θα υπάρξουν μέτρα ώστε να προφυλαχθούν όλοι, ώστε μην κάνουμε πισωγύρισμα. Έχουμε κάνει τα προγράμματά μας και μέχρι τις 10 Μαΐου πιστεύω θα αρχίσουν οι προπονήσεις των ομάδων. Η προετοιμασία που χρειάζονται οι σύλλογοι για να ξαναρχίσουν τα Πρωταθλήματα είναι μάξιμουμ τρεις εβδομάδες. Εμείς θέλουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου να έχουν τελειώσει τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ και μετά να γίνει και ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα σενάριο που μπορεί να πέσει στο τραπέζι είναι οι αγώνες να γίνουν σε συγκεκριμένες πόλεις, καθώς τα ματς είναι πολλά και τα πολλά ταξίδια εγκυμονούν κινδύνους. Για να περάσει αυτή η πρόταση θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι ομάδες. Τελικά δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα η τηλεδιάσκεψη, καθώς περιμένουμε νεότερες αποφάσεις τόσο από FIFA και UEFA, όσο και από την κυβέρνηση».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν μπορούν να προσφύγουν κατά των ομάδων λόγω κορονοϊού:
«Πρωτόγνωρη απόφαση, αλλά με αυτό που βιώνουμε όλοι δεν γίνεται να μην δεν επηρεαστεί και αυτός ο κλάδος. Θα πρέπει να υπάρξει από όλους κατανόηση. Αν τελικά οι αγώνες διεξαχθούν χωρίς κόσμο, είναι μια ευκαιρία για κεντρική διαχείριση, καθώς όλοι οι φίλαθλοι θα βρίσκονται στα σπίτια τους και θα παρακολουθούν τους αγώνες, που αυτό σημαίνει έσοδα».

SUPERLEAGUE NEWS FEED