Δέλλας: «Έχει τα στοιχεία ενός σύγχρονου μπακ ο Τσιμίκας»

Gazzetta team
Δέλλας: «Έχει τα στοιχεία ενός σύγχρονου μπακ ο Τσιμίκας»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νάπολι για τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στον Κώστα Τσιμίκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Γενικά, είναι εξαιρετικός από τότε που γύρισε από το Βέλγιο. Είναι ένας παίκτης, που έχει ισορροπία στο παιχνίδι του, μεταξύ επίθεσης και άμυνας.

Όταν ήταν μικρός έπαιξε σαν μεσοεπιθετικός. Ήταν σωστή απόφαση να τον γυρίσουν στην άμυνα.

Είναι ένας αμυντικός, που βοηθάει πολύ στην επίθεση. Βοηθάει την ομάδα του να αναπτύσσεται από πίσω. Έχει πολύ καλή σέντρα και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος αριστερός μπακ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ρωτήθηκε και για τον παίκτη της Νάπολι, Κώστα Μανωλά: «Ξέρω πολύ καλά τον Κώστα Μανωλά. Πριν κάνει σπουδαία καριέρα έπαιζε στην ΑΕΚ. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είναι γρήγορος, έχει μεγάλο άλμα και έχει βελτιώσει πολύ την τεχνική του κατάρτιση.

Έχει βελτιωθεί ως προσωπικότητα επίσης. Θέλει πάντα να παίζει και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα