Χασάν: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Ο Αχμέντ Χασάν, μίλησε για την ζωή του στην Ελλάδα και τόνισε πως ο ίδιος και η οικογένειά του απολαμβάνουν την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε σε ιστοσελίδα της Αιγύπτου:

Για μια πιθανή επιστροφή του στην Αίγυπτο: «Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλι είναι το σπίτι μου, σε αυτή ήμουν από τα 8. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές". Για το αν απαντούσε θετικά σε πρόταση της Ζάμαλεκ, υποστήριξε: "Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δεν θα πήγαινα».

Για την ζωή στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις».

Για την πιθανή αποχώρηση του Σαλάχ από την Λίβερπουλ: «Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεκτεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;»