Κοινωνική προσφορά Ατρομήτου σε «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο σύλλογο «Φλόγα»

Gazzetta team
Κοινωνική προσφορά Ατρομήτου σε «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο σύλλογο «Φλόγα»

bet365

Το κοινωνική της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η ομάδα του Ατρομήτου, προσφέροντας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο σπίτι του Περιστερίου αλλά και στο σύλλογο «Φλόγα».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος και αυτό το Πάσχα δίπλα στο «Χαμόγελο» και τη «Φλόγα»

Παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό των συλλόγων που εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζει με μεγάλη αγάπη.

Έτσι αυτές τις μέρες μικρή αντιπροσωπεία της ομάδας μας προχώρησε σε μια πασχαλινή κοινωνική προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο σπίτι του Περιστερίου αλλά και στο σύλλογο «Φλόγα».

Η αντιπροσωπεία της ομάδας τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας παρέδωσε την πασχαλινή προσφορά στους δυο συλλόγους με σκοπό την στήριξη τους σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες στήριξης όπου υπάρχει ανάγκη και στις μέρες του κορωνοϊού χωρίς να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Με στόχο να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη συγκυρία και να είμαστε πάλι όλοι μαζί υγιείς».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED