Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Ανέλ κάνει ατομικές προπονήσεις περιμένοντας τις εξελίξεις»

Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Ανέλ κάνει ατομικές προπονήσεις περιμένοντας τις εξελίξεις»

Gazzetta team
Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Ανέλ κάνει ατομικές προπονήσεις περιμένοντας τις εξελίξεις»

bet365

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε στη Σερβία για το πως βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του Ανέλ που αγωνίζεται στην Ένωση.

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα Sportklub με τον πρώην παίκτη της Ένωσης να αναφέρεται στην κατάσταση με τον κορονοϊό και να μιλάει και για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο, όταν περάσει η κρίση, επισημαίνοντας πως περιμένει τα πράγματα να αλλάξουν.

Ο Σαμπανάτζοβιτς μίλησε φυσικά και για τον γιο του τον Ανέλ, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Τόνισε ότι βρίσκεται στη Γλυφάδα στο σπίτι του κάνοντας το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ και περιμένει τα νεότερα μέχρι το τέλος του μήνα για να δει πως θα εξελιχθεί η σεζόν και αν θα ξεκινήσει ξανά το ποδόσφαιρο.

«Είμαστε σε ένα διαμέρισμα, περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Πριν από αυτήν την κατάσταση, η σύζυγος μου και εγώ βρισκόμασταν με τον γιο μας στην Αθήνα. Πλέον, ακολουθούμε όσα μας έχουν πει, όλοι έτσι πρέπει να ενεργήσουν. Καθόμαστε σπίτι και βλέπουμε τηλεόραση. Από τη στιγμή που δεν έχει αγώνες, βλέπουμε παλιά παιχνίδια. Σίγουρα είναι βαρετό, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Ο Ανέλ κάνει προπονήσεις στη Γλυφάδα. Είναι με τον Κρίστιτσιτς, τον Βράνιες, τον Λιβάγια. Αυτό που τους έχουν πει είναι ότι στις 27 Απριλίου θα γνωρίζουν τι θα γίνει. Όλοι περιμένουν ότι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν τις προπονήσεις», ανέφερε ο Ρέφικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα