CAS: Οποιαδήποτε προσφυγή δεν σταματά ή βάζει... εμπόδια για τα πλέι οφ ή τα πλέι άουτ

Δημήτρης Τομαράς
CAS: Οποιαδήποτε προσφυγή δεν σταματά ή βάζει... εμπόδια για τα πλέι οφ ή τα πλέι άουτ

bet365

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν και από νομικούς κύκλους της ΕΠΟ δεν μπορεί να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα έναρξης ή διεξαγωγής των πλέι οφ ή των πλέι άουτ με την προσφυγή του ΠΑΟΚ ή και της Ξάνθης στο CAS.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εάν αυτή η προσφυγή γινόταν στην διάρκεια της κανονικής περιόδου τότε ναι θα υπήρχε ζήτημα. Τώρα γίνεται διαχωρισμός και τα πλέι οφ / πλέι άουτ θεωρούνται χωριστά πρωταθλήματα.

Έτσι ακόμα και εάν ξεκινούσαν... αύριο δεν θα υπήρχε κανένα εμπόδιο. Απλώς θα έμπαινε ένας αστερίσκος κάτω από τη βαθμολογία για την προσφυγή του ΠΑΟΚ ή της Ξάνθης ή και των δύο. Στην παρούσα φάση πάντως δεν φαίνεται πως η Ξάνθη θα κάνει τέτοια κίνηση ενώ το γεγονός πως η Εφέσεων θεωρεί δεσμευτική την ετυμηγορία της ΕΕΑ δυσκολεύει για τα καλά τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με το CAS καθώς υπάρχει ο κίνδυνος η όποια προσφυγή του να θεωρηθεί ανεδαφική ή άνευ αντικειμένου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα