Οφορίκουε: «Έκανα μεγάλο λάθος που δεν άκουσα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έπαιζα τραυματίας»

Οφορίκουε: «Έκανα μεγάλο λάθος που δεν άκουσα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έπαιζα τραυματίας»

Gazzetta team
Οφορίκουε: «Έκανα μεγάλο λάθος που δεν άκουσα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έπαιζα τραυματίας»

bet365

Ο Πίτερ Οφορίκουε μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το πιο μεγάλο λάθος του όταν δεν άκουσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και με τι ασχολείται τώρα.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο Οφορίκουε είπε στο citisportsonline.com για:

Το ματς με τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία: Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ είχε τόσο κρύο που δεν μπορούσα να νιώσω τα πόδια μου και τα χέρια μου. Για την ακρίβεια, στην προθέρμανση έπρεπε να μιλήσω σε έναν συμπαίκτη μου, να με βοηθήσει να δέσω τα κορδόνια μου, γιατί δεν μπορούσα να λυγίσω τα δάχτυλά μου για να το κάνω. Ήμουν όμως σίγουρος ότι θα σκοράρω και το είχα πει στον προπονητή.

Τις απολαβές του: Σε εκείνο το διάστημα που ακολούθησε ήμουν ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ελλάδα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 το 1999 και το πιο μεγάλο λάθος του που δεν άκουσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού: Ήθελα να υπηρετήσω τη χώρα μου. Έπαίξα όλο το τουρνουά με ενέσεις και πάγο τυλιγμένο γύρω από το γόνατό μου. Μετά από κάθε παιχνίδι, ήταν αδύνατο να περπατήσω.

Το γόνατό μου πρηζόταν. Ο γιατρός της Εθνικής ομάδας μου έκανε πολλαπλές ενέσεις πριν από κάθε παιχνίδι. Κοιτάζοντας πίσω, παίζοντας με αυτόν τον τραυματισμό, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου διότι από τον Ολυμπιακό μου είχαν πει ότι δεν έπρεπε να παίξω και θα ήταν λάθος.

Το τι κάνει σήμερα: Δεν ήθελα να είμαι στο ποδόσφαιρο. Όμως ένας φίλος από την Ελλάδα μου τηλεφώνησε μια μέρα και μου είπε να αναζητώ νέα ταλέντα. Αυτό ακριβώς κάνω τώρα. Ψάχνω νέα ταλέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα