Το χιουμοριστικό ποστάρισμα της Θύρας 7 για τον Τσιόδρα και τον Ολυμπιακό! (pic)

Το χιουμοριστικό ποστάρισμα της Θύρας 7 για τον Τσιόδρα και τον Ολυμπιακό! (pic)

Gazzetta team
Το χιουμοριστικό ποστάρισμα της Θύρας 7 για τον Τσιόδρα και τον Ολυμπιακό! (pic)

bet365

Με χιουμοριστική ανάρτηση η Θύρα 7 Πειραιά αστειεύτηκε με τον Σωτήρη Τσιόδρα που είναι φίλος του Ολυμπιακού και "ανέβασε" φωτογραφία με κάποιον που του μοιάζει από επεισόδια στο παλιό "Γ. Καραϊσκάκης", σε ματς των Ερυθρόλευκων εναντίον του Αθηναϊκού.

Η Θύρα 7 το Σάββατο προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση καθώς ολοκλήρωσε τη διανομή - δωρεά μασκών σε συνανθρώπους μας και σε νοσοκομειακά ιδρύματα που τις είχαν ανάγκη στη μάχη εναντίον του COVID 19.

Μάλιστα μέσω των social media οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν και μια χιουμοριστική ανάρτηση για τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος έχει δηλώσει άλλωστε πως είναι φίλαθλος των ερυθρόλευκων.

Η Θύρα 7, λοιπόν, ανέβασε φωτογραφίες από τα επεισόδια στο ματς Ολυμπιακός - Αθηναϊκός στο παλιό Καραϊσκάκη, όπου διακρίνεται ένας οπαδός του Ολυμπιακού να φοράει μάσκα, μοιάζοντας στον γνωστό λοιμωξιολόγο.

«Ο Τσιόδρας πριν… σοβαρευτεί και πέσει στη μελέτη, κυνηγάει τον Δημόπουλο στο Καραϊσκάκη. Ήξερε για τον κορονοϊό από τότε και φόραγε μάσκα. Και κάπως έτσι μας είπαν επιστήμονες χα χα!», γράφουν στο ποστάρισμά τους οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι στη συνέχεια έστειλαν και το μήνυμά τους.

«Πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ, υπομονή σε όλους και στο τέλος θα βγούμε όλοι νικητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα