Πογέτ: «Στην ΑΕΚ όσα έλεγα στα αποδυτήρια διέρρεαν στον Τύπο»

Πογέτ: «Στην ΑΕΚ όσα έλεγα στα αποδυτήρια διέρρεαν στον Τύπο»

Κώστας Τόπας
Πογέτ: «Στην ΑΕΚ όσα έλεγα στα αποδυτήρια διέρρεαν στον Τύπο»

bet365

Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την εμπειρία του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ στην Guardian, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ό,τι συζητούσε στα αποδυτήρια την επόμενη ημέρα τα έβλεπε στον Τύπο.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε πως κατά την θητεία του στους «κιτρινόμαυρους» δεν γνώριζε πως όλα όσα έλεγε στα αποδυτήρια την επόμενη ημέρα θα τα έβρισε στον ελληνικό Τύπο.

«Για δυο μήνες μιλούσα ελεύθερα στα αποδυτήρια και στις συναντήσεις που γινόντουσαν μέσα στην ομάδα και τα περισσότερα από όσα έλεγα διέρρεαν στον Τύπο, κάτι που είναι πολύ νορμάλ στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις την γλώσσα και έτσι δεν διαβάζεις εφημερίδες οπότε δεν το γνωρίζεις αυτό. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αναρωτήθηκα: "Ουάου! Γιατί δεν μου το είπατε ότι ισχύει αυτό;". Και μου απάντησαν: "Εδώ αυτό είναι νορμάλ". Ήταν μέρος της ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα