Ολυμπιακός: Ζήτησε κυρίως ο Περέιρα και η ξένη ΚΕΔ να πάρουν το 30% των μισθών τους

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ζήτησε κυρίως ο Περέιρα και η ξένη ΚΕΔ να πάρουν το 30% των μισθών τους

bet365

Ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του, Τάκη Αγραφιώτη, ζήτησε στην τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κυρίως για την ξένη ΚΕΔ να πληρωθεί μόνο κατά ένα 30% του μισθού των μελών της στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Στην δεδομένη χρονική περίοδο ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και οι ξένοι συνεργάτες του στην ΚΕΔ / ΕΠΟ βρίσκονται στις πατρίδες τους και ουσιαστικά δεν έχουν κανένα αντικείμενο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός επί των μισθών τους έκανε την πρόταση από τον Αγραφιώτη (τον εκπρόσωπό του στην τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ) ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής και οι άλλοι ξένοι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας να πάρουν μόνο το 30% του μισθού τους. Πρόκειται συνολικά για ιδιαίτερα μεγάλα ποσά έτσι και αλλιώς. Η πρόταση αυτή δεν πέρασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα