Ρόουζ: Φοράει φανέλα του Μαντί Καμαρά και βλέπει με τα παιδιά του το «Ψάχνοντας τον Νέμο»!

Gazzetta team
Ρόουζ: Φοράει φανέλα του Μαντί Καμαρά και βλέπει με τα παιδιά του το «Ψάχνοντας τον Νέμο»!

bet365

Σε συνέντευξη που έδωσε σε γαλλική ιστοσελίδα ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ, επέλεξε να στείλει φωτογραφία, όπου φοράει μία φανέλα του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό!

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας ouest-france και μίλησε μεταξύ άλλων για τον κορονοϊό και την κατάσταση στην Ελλάδα.

Μίλησε για την επίδρασή του στις συζητήσεις και για το μέλλον του. Επανέλαβε ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες και τόνισε με νόημα ότι είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα. Ο Ρόουζ σε μία από τις φωτογραφίες που έστειλε στην εφημερίδα εμφανίζεται να βλέπει κινούμενα σχέδια μαζί με τα δύο του παιδιά, φορώντας φανέλα του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια έβλεπε την ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα