Κορονοϊός: Η καθημερινότητα ενός πιτσιρικά από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην εποχή του Covid-19

Κορονοϊός: Η καθημερινότητα ενός πιτσιρικά από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην εποχή του Covid-19

Δημήτρης Τομαράς
Κορονοϊός: Η καθημερινότητα ενός πιτσιρικά από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην εποχή του Covid-19

bet365

Ο μικρός Γιάννης Μπασινάς από τις υποδομές του Ολυμπιακού στην Αρτέμιδα περιγράφει την καθημερινότητά του και το πως διαχειρίζεται την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Το ποστάρισμα του μικρού Γιάννη μέσω των Σχολών του Ολυμπιακού:

Είμαι ο Γιάννης Μπασινάς και αγωνίζομαι στην Κ-12 της Σχολής Ολυμπιακού στην Αρτέμιδα. Αυτό που συμβαίνει γύρω μας είναι τρομακτικό όμως πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Μένω σπίτι από τη μέρα που έκλεισαν τα σχολεία. Περνώ ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου. Παίζω επιτραπέζια παιχνίδια, βλέπω ταινίες με τα αδέρφια μου, διαβάζω βιβλία και κάνω τα μαθήματα που μου προτείνει η δασκάλα μου. Ακόμη βοηθώ τη μητέρα μου στις δουλειές του σπιτιού, φτιάχνουμε κατασκευές και διασκεδάζουμε! Δεν παραλείπω καθημερινά να αφιερώνω χρόνο στις ασκήσεις που μου στέλνει ο προπονητής της Σχολής μου κος Θοδωρής Αρμύλαγος καθώς και να προσέχω τη διατροφή μου. Μου λείπουν οι παππούδες μου όμως γνωρίζω πως μένοντας μακριά τους, τους προστατεύω.

Μιλάω καθημερινά μαζί τους στο τηλέφωνο και κάνουμε βίντεο κλήσεις. Μου λείπει η προπόνηση με τους φίλους μου και η ένταση που νιώθω όταν αγωνίζομαι. Αν εφαρμόσουμε όλοι πιστά τις οδηγίες που μας δίνονται και μείνουμε σπίτι, σύντομα θα βρεθούμε ξανά στα γήπεδα και σε όσους μας έχουν λείψει! Μη ξεχνάτε Μένουμε Σπίτι, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής #menoumespiti #soccerschool #olyfcacademy #olympiacos

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα