Απόλυτη ταύτιση της ΑΕΚ με την ομόφωνη απόφαση της Λίγκας

Απόλυτη ταύτιση της ΑΕΚ με την ομόφωνη απόφαση της Λίγκας

Gazzetta team
Απόλυτη ταύτιση της ΑΕΚ με την ομόφωνη απόφαση της Λίγκας

bet365

Από τη μεριά της ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη ταύτιση με τη μέση λύση που προέκρινε το ΔΣ της Super League έπειτα από την τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχει απόλυτη ταύτιση με την ομόφωνη απόφαση στην οποία οδήγησε ο Μηνάς Λυσάνδρου ως πρόεδρος της Λίγκας. Δηλαδή την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου λόγω της πανδημίας που εξακολουθεί να υφίσταται και τη λειτουργία του working group προκειμένου να υπάρξει διεξοδική εξέταση όλων των εκκρεμοτήτων που έχουν δημιουργηθεί από τη διακοπή.

Ανάλογα δηλαδή με τα δεδομένα που θα προκύψουν, η ΑΕΚ θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει εκ νέου απόφαση για το τι θα πρέπει να αποφασιστεί με στόχο την ομόφωνη θέση όλων των μελών του συναιτερισμού, όπως ουσιαστικά αποφασίστηκε από όλους τους συλλόγους με πρωτοβουλία του Λυσάνδρου.

Όσον αφορά την πρόταση που έγινε από τον Γιάννη Αλαφούζο για διακοπή του πρωταθλήματος, δεν τέθηκε κάποιο τέτοιο ζήτημα από την πλευρά της ΑΕΚ, ενώ ούτε ο Μηνάς Λυσάνδρου την υποστήριξε.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα