Λόπες: «Εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες» (vid)

Λόπες: «Εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες» (vid)

Gazzetta team
Λόπες: «Εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες» (vid)

bet365

Ο Ελντερ Λόπες της ΑΕΚ, όπως και οι υπόλοιποι ξένοι συμπαίκτες του, παραμένει στο σπίτι του στην Ελλάδα, προκειμένου να προφυλαχθεί από τον Covid-19. Λίγες ημέρες νωρίτερα, βλέποντας την Πορτογαλία να δίνει και αυτή τη δική της μάχη ενάντια στον ιό παραχώρησε το διαμέρισμα που έχει στο Πόρτο, στους γιατρούς.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Προσφέρω το πλήρες εξοπλισμένο διαμέρισμά μου στο Πόρτο στους γιατρούς που το χρειάζονται τον Απρίλιο για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πανδημίας», είχε γράψει ο Πορτογάλος μπακ της Ενωσης, γνωστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την σπουδαία αυτή δωρεά που έκανε στους γιατρούς που μάχονται καθημερινά.

H κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο με τον Ελντερ Λόπες να ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες υγείας: «Ήθελα με αυτό το μήνυμα να στείλω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, νοσοκόμους, γιατρούς, σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται στην μάχη για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Όλοι εσείς είστε πάρα πολύ σημαντικοί, είστε οι πραγματικοί ήρωες. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Όπως γνωρίζετε παραχώρησα το διαμέρισμα μου στην Πορτογαλία στους επαγγελματίες υγείας, ώστε να μπορούν να ξεκουράζονται μετά τις δύσκολες μέρες και να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τις οικογένειές τους, να μην κολλήσουν.

Έτσι παραχώρησα το διαμέρισμα μου με μεγάλη μου χαρά σε εκείνους, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ώστε να τελειώσουμε με αυτόν τον ιό».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα