Σεμέδο: Το μεγάλο όνειρο να είναι βασικός με την Εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2021 και πόσο εφικτό είναι (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Σεμέδο: Το μεγάλο όνειρο να είναι βασικός με την Εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2021 και πόσο εφικτό είναι (pic)

bet365

Η μετάθεση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κατά έναν χρόνο σε συνδυασμό με την «γερασμένη» άμυνα της Εθνικής Πορτογαλίας συνιστά την μεγάλη ευκαιρία του Ρούμπεν Σεμέδο!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και φέτος έχει ίσως κάνει την τοπ χρονιά του στην καριέρα του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος διεθνής μπακ έχει φέτος 37 συμμετοχές με τους Πειραιώτες με 5 γκολ.

Ένας Σεμέδο που μέσω του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα και στις κλήσεις της Εθνικής Πορτογαλίας και πλέον το μόνο που απομένει, είναι ο Φερνάντο Σάντος, να του δώσει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Προφανώς και το μεγάλο όνειρο του Σεμέδο, είναι να λάβει μέρος και σε μια μεγάλη διοργάνωση και αυτή που... πλησιάζει, είναι το Euro. Ένα Euro που λόγω του κορονοϊού έχει μετατεθεί για το 2021. Αυτό όμως μπορεί να είναι πολύ καλό για τον Σεμέδο και να τον φέρει ακόμα και στο βασικό σχήμα της Εθνικής της χώρας του στην μεγάλη αυτή διοργάνωση. Μάλιστα το portal Squawka τον έχει συμπεριλάβει στην εκτιμώμενη 11άδα των Πορτογάλων για το Euro 2021 σε φωτογραφία που μπορείτε να δείτε στην Gallery.

Και αυτό διότι αυτήν την στιγμή, στο κέντρο της «οπισθοφυλακής» των πρωταθλητών Ευρώπης, υπάρχουν δύο ονόματα που βρίσκεται στην... δύση της καριέρας τους. Ο λόγος για τον Πέπε και τον Ζοσέ Φοντέ. Ο πρώτος, με πλούσιο παρελθόν στη Ρεάλ και νυν στόπερ της Πόρτο, διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και ενώ ο δεύτερος, στα 36 του, αγωνίζεται στην Λιλ. Με την ηλικία τους να είναι μεγάλη δεν μπορούμε να προδικάσουμε ότι θα μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και του χρόνου.

Μια θέση στο κέντρο της άμυνας των Πορτογάλων, μοιάζει να είναι «κλειδωμένη» με τον στόπερ της Πόρτο, Ρούμπεν Ντίας, που στα 22 του χρόνια, έχει χρηματιστηριακή αξία που πλησιάζει τα 40 εκατομμύρια. Μετά υπάρχει ο Ντομίνγκος Ντουάρτε, τον οποίο στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να κλείσει ο Ολυμπιακός. Ο 25χρονος αμυντικός, αγωνίζεται στην ισπανική Γρανάδα και είναι στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος. Η ουσία είναι πως με την κατάσταση και το πως θα διαμορφωθεί ο μπακ των Πειραιωτών μπορεί να ελπίζει βάσιμα στο να πάρει την ευκαιρία του στην Εθνική ακόμα και για βασικός ειδικά εάν κάνει και του χρόνου γεμάτη και καλή σεζόν. Συν τοις άλλοις ο Σάντος και λόγω της θητείας του στην Ελλάδα τσεκάρει πάντα περιπτώσεις παικτών από την χώρα μας και να θυμίσουμε ενώ ήταν στον Ολυμπιακό έλαβαν κλήσεις για πρώτη φορά στην Εθνική οι Σα, Ποντένσε και Σεμέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα