Φερέιρα: «Ολοι περιμένουμε την UEFA να βρει το κουράγιο να ακυρώσει τις διοργανώσεις»

Φερέιρα: «Ολοι περιμένουμε την UEFA να βρει το κουράγιο να ακυρώσει τις διοργανώσεις»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Ολοι περιμένουμε την UEFA να βρει το κουράγιο να ακυρώσει τις διοργανώσεις»

bet365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλική εφημερίδα ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τις όποιες αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Αμπέλ Φερέιρα στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «A Bola» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Αρχικά, πρέπει να εξάρω την ετοιμότητα των ελληνικών αρχών, που έχουν αφήσει μόνο τα φαρμακεία και τα σουπερμάρκετ ανοιχτά. Από χθες, τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά. Πρέπει να έχουν επίσημη εξουσιοδότηση και να δικαιολογούμε το λόγο για τον οποίον βγαίνουμε εκτός σπιτιού. Τι συμβαίνει στην Ιταλία και την Ισπανία που είναι μεγαλύτερες χώρες; Είναι ντροπή! Η Ελλάδα, σε αυτό το σημείο έχει παραδειγματική συμπεριφορά», υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, που ζει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα μακριά από την οικογένεια του, αλλά δεν παραπονείται γι’ αυτό.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ευτυχώς υπάρχει η τεχνολογία, τα τηλέφωνα που μου επιτρέπουν να είμαστε σε επαφή με αυτούς, τους φίλους και τους παίκτες. Έχω δημιουργήσει μια καινούρια καθημερινή ρουτίνα. Έχω ένα πρόγραμμα προπόνησης, μετά διαβάζω, μετά ετοιμάζω το φαγητό μου. Το απόγευμα θα δω κάποια ταινία, αλλά κυρίως ντοκιμαντέρ», σχολίασε ο Φερέιρα.

Ο 41χρονος τεχνικός απευθυνόμενος προς τους παράγοντες της UEFA τους κάλεσε να βρουν το κουράγιο να ακυρώσουν όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα να ακυρωθούν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα.

«Πώς είναι δυνατόν, αν οι προπονήσεις ξεκινήσουν σε 15 μέρες, να είμαστε μετά ανταγωνιστικοί; Θα υπάρχουν 10 ματς σε έναν μήνα; Αν γίνει αυτό, θα θέσω σε κίνδυνο την επόμενη σεζόν. Αυτοί που αποφασίζουν θα πρέπει να ακούσουν τους παίκτες και τους προπονητές. Όλοι περιμένουμε την UEFA να βρει το κουράγιο και να ακυρώσει τους αγώνες σε Champions League και Europa League, όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί συνολικά», υποστήριξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα