Πανιώνιος: Καμία διάθεση επιστροφής από τον Τσακίρη

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Καμία διάθεση επιστροφής από τον Τσακίρη

bet365

Δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να σκέφτεται μια πιθανή επιστροφή στον Πανιώνιο, με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να κάνουν λόγο πως δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη από τον άλλοτε ιδιοκτήτη των «κυανέρυθρων».

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Ο Πανιώνιος βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του με την ομάδα να αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού. Πριν την διακοπή ελέω της πανδημίας του κορονοϊού, οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονταν για τα play out από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ακούγονται διάφορες φήμες που αφορούν κυρίως σε αλλαγές προσώπων. Στον Πανιώνιο χρόνια τώρα και από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποχώρησε από τον σύλλογο, όταν η ομάδα δεν πάει καλά αγωνιστικά, βγαίνουν στην επιφάνεια φήμες περί επιστροφής του άλλοτε ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο γνωστός επιχειρηματίας κάνει σκέψεις επιστροφής αν τελικά δεν αποφευχθεί το μοιραίο και η ομάδα υποβιβαστεί στην Super League 2. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Και αυτό γιατί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δεν έχει καμία πρόθεση να ασχοληθεί διοικητικά με τους Νεοσμυρνιώτες κάτι που το επιβεβαίωσε και το περιβάλλον του στο gazzetta.gr.

Οπότε άνθρακας ο θησαυρός και θα πρέπει οι φίλοι του Πανιωνίου-όποιοι τέλος πάντων έκαναν όνειρα για πιθανή επιστροφή του-να ξέρουν ότι επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη στον σύλλογο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα ούτε άμεσα ούτε μελλοντικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα