Ολυμπιακός: Εκτόξευσε την αξία των Σα και Σεμέδο και τους πήγε στην πορτογαλική ελίτ! (pics)

Ολυμπιακός: Εκτόξευσε την αξία των Σα και Σεμέδο και τους πήγε στην πορτογαλική ελίτ! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εκτόξευσε την αξία των Σα και Σεμέδο και τους πήγε στην πορτογαλική ελίτ! (pics)

bet365

Οι δύο Πορτογάλοι του Ολυμπιακού είδαν την αξία τους να εκτοξεύεται στον Ολυμπιακό, ξαναέφτιαξαν την καριέρα τους, βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική της χώρας τους και... κοντράρονται με τους κορυφαίους συμπατριώτες τους σε χρηματιστηριακή αξία!

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως οι Σα και Σεμέδο είναι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Ολυμπιακού. Οι δύο Πορτογάλοι όμως πέραν της προσφοράς τους πήραν και πράγματα από τον πειραϊκό σύλλογο.

Έφτιαξαν ξανά για τα καλά την καριέρα τους και ειδικά ο Σεμέδο. Ανέβασαν για τα καλά την αξία τους και έφτασαν στο σημείο να είναι μες στους τοπ Πορτογάλους σε επίπεδο ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου. Ο Ζοσέ Σα για παράδειγμα είναι Νο75 σε αξία ανάμεσα στους Πορτογάλους παίκτες σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt αλλά Νο5 στους γκολκίπερ από την πατρίδα του με αξία 3.5 εκατ. ευρώ.

Ο Ζοσέ Σα όταν πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό είχε δει την αξία του να πέφτει στα 2 εκατ. ευρώ. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια την ανέβασε ξανά. Όσον αφορά στον Σεμέδο; Το 2018 η αξία του ήταν μόλις στο 1 εκατ. ευρώ. Τώρα έχει φτάσει στα 6 εκατ. ευρώ λόγω Ολυμπιακού. Είναι στο Νο51 στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές και Νο14 σε επίπεδο αμυντικών όλων των θέσεων (στόπερ και ακραία μπακ). Να θυμίσουμε πως φέτος ο Ζοσέ Σα έχει κάνει 41 συμμετοχές στον Ολυμπιακο και ο Σεμέδο 37 με 5 γκολ. Αμφότεροι επίσης επί εποχής Ολυμπιακού κλήθηκαν πρώτη φορά στην Εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος. Στην Gallery οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα