ΠΑΟΚ: Με τη Σίτι του Γκουαρδιόλα ο Άκπομ πήρε το τουρνουά FIFA 2020 (vids)

ΠΑΟΚ: Με τη Σίτι του Γκουαρδιόλα ο Άκπομ πήρε το τουρνουά FIFA 2020 (vids)

ΠΑΟΚ: Με τη Σίτι του Γκουαρδιόλα ο Άκπομ πήρε το τουρνουά FIFA 2020 (vids)

bet365

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν ο μεγάλος νικητής του «PAOK eSports QuaranTeam Tournament» και θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (22/3) εναντίον της Μίντιλαντ.

Ο Δημήτρης Πέλκας επικράτησε του Δημήτρη Λημνιού και έφτασε στον τελικό του οικογενειακού τουρνουά FIFA 2020, που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου (21/3) ο ΠΑΟΚ.

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει κρατήσει τους παίκτες εκτός δράσης, όχι όμως και της virtual δράσης που θα συνεχιστεί την Κυριακή (22/3) με τη διεξαγωγή του τουρνουά που διοργανώνει η Λέιτον Όριεντ, με τη συμμετοχή 128 ομάδων απ’ όλον τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει συμμετοχή από την Ελλάδα και θα αντιμετωπίσει στις 21:00 τη Μίντιλαντ στο πρώτο ματς του Ultimate QuaranTeam.

Ο Τσούμπα Άκπομ αφού ξεπέρασε, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο του νεαρού τερματοφύλακα Συμεών Παπαδόπουλου, (ο Άγγλος σημείωσε το «χρυσό γκολ» με σκόρερ τον… Πέλκα!) αντιμετώπισε τον κανονικό Πέλκα στον τελικό μεταξύ των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου».

Στο πρώτο ματς ο Άκπομ επέλεξε την Γιουβέντους και ο Πέλκας την Λίβερπουλ, με τον πρώτο να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-1. Στο δεύτερο παιχνίδι υπήρξε μάχη ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι (Πέλκας) και Μπαρτσελόνα (Άκπομ), με το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1. Το τελευταίο και καθοριστικό ματς ήταν ανάμεσα στην Νάπολι (Άκπομ) και την Μπάγερν (Πέλκας), με τον Άγγλο επιθετικό να πανηγυρίζει τη νίκη με 4-3, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο το τουρνουά των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο νικητής του οικογενειακού τουρνουά κοντραρίστηκε στο μεγάλο τελικό με τον παίκτη eSports Σταύρο StavAttack Σταυρακίδη. Εκεί, ο Άκπομ επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τον δικαίωσε, καθώς επικράτησε με 2-1 στις νίκες και θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο Ultimate QuaranTeam.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα