ΑΕΚ: Ξεκίνησε το τσεκάρισμα από Ίβιτς και Καρέρα!

ΑΕΚ: Ξεκίνησε το τσεκάρισμα από Ίβιτς και Καρέρα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ξεκίνησε το τσεκάρισμα από Ίβιτς και Καρέρα!

bet365

Τούτη την περίοδο δεν μπορεί να προκύψει ουσιαστική εξέλιξη σε οτιδήποτε αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Α.Ε.Κ. και γι' αυτό τεχνικός διευθυντής και προπονητής εστιάζουν στα check συγκεκριμένων παικτών

Συνηθίζουμε σε... νεκρές περιόδους να διαβάζουμε ονόματα, μεταγραφολογία, προβληματισμούς γύρω από τον αγωνιστικό σχεδιασμό του εκάστοτε club. Αυτό συνηθίζει να έρχεται στα ρεπορτάζ των λεγόμενων μεγάλων ομάδων όταν προκύπτει ματς της Εθνικής, ή διακοπή για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Τα site γεμίζουν με πρόσωπα που έχουν προταθεί, ή περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει τάχα μου οι ομάδες για την ενίσχυσή τους και φυσικά τις περισσότερες φορές περισσότερα από τρία με τέσσερα ονόματα απασχολούν την καθημερινότητά μας.

Είναι λογικό να ψάχνουν όλοι και την περίοδο που διανύουμε με την πλέον απρόσμενη και μεγάλη ολική παύση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι αγωνιστικοί σχεδιασμοί μοιάζουν να γίνονται νούμερο ένα θέμα σε όλα τα αθλητικά site και στις εφημερίδες. Αυτό ισχύει και τώρα. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση. Με τη διαφορά ότι περισσότερο εστιάζουμε στον προγραμματισμό, στο τι ψάχνει δεδομένα για την ενίσχυσή της η Ένωση ενόψει καλοκαιριού και περνάνε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τα όποια ονόματα μπορεί να παίξουν σε πρωτοσέλιδα...

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ οι Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα έχουν άριστη επαφή και επικοινωνία μεταξύ τους. Μιλούν στην ίδια γλώσσα απ' ευθείας (ιταλικά βεβαίως) και αυτό δίνει τη δυνατότητα της απ' ευθείας -άρα και χωρίς προβλήματα και παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες- και καλύτερης δυνατής συνεργασίας! Τεχνικός διευθυντής και προπονητής σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναγνωρίζουν το εύκολο της κοινής πορείας και παρουσίας τους στην ομάδα χάρη στην άμεση επικοινωνία που έχουν.

Γι' αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει και το τσεκάρισμα των μεταγραφικών στόχων. Δυστυχώς εν μέσω πανδημίας δεν έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης του υποψήφιου, του παίκτη που τους έχουν προτείνει και έχουν ξεχωρίσει, αλλά το τσεκάρισμα μέσα από τις οθόνες τους (σε laptop και τώρα που μένουμε σπίτι προφανώς και τηλεοράσεις) είναι κάτι που ήδη συμβαίνει.

Ανοιχτό παραμένει το τελικό πλάνο αγωνιστικού σχεδιασμού ελέω πωλήσεων και ενδεχόμενων αλλαγών στο ρόστερ που αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτό το κείμενο δεν έχουν προκύψει, αλλά για τις ανάγκες της ομάδας ψάχνουν ήδη και τσεκάρουν ήδη παίκτες που έχουν προταθεί. Αυτό δα έλειπε για να είμαστε και σοβαροί. Ίβιτς και Καρέρα επιμένουν ότι ο καλύτερος σύμμαχος είναι ο χρόνος και ο άριστος προγραμματισμός και γι' αυτό σε θέσεις που... καίνε έχουν αποφασίσει και τρέχουν το τσεκάρισμα ποδοσφαιριστών τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη φτάσει στην ατζέντα τους.

Για παράδειγμα η ΑΕΚ γνωρίζουμε ότι ψάχνει για αριστερό εξτρέμ που θα δύναται να παίξει και σε άλλη θέση της επίθεσης. Επίσης ότι κοιτάζει στην αγορά για στόπερ με ανοιχτές τις υποθέσεις Βράνιες και Τσιγκρίνσκι. Αλλά και για τη θέση του αριστερού μπακ αφού ακόμη δεν έχει καν γίνει τυπική κουβέντα με τον Νίκλας Χουλτ για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Σε αυτά εστιάζει, στις θέσεις που σημειώνουμε παραπάνω, το τσεκάρισμα των δυο ανδρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα