Ολυμπιακός: Η προεργασία για τον αντί-Τσιμίκα έχει αρχίσει από τον Γενάρη...

Ολυμπιακός: Η προεργασία για τον αντί-Τσιμίκα έχει αρχίσει από τον Γενάρη...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η προεργασία για τον αντί-Τσιμίκα έχει αρχίσει από τον Γενάρη...

bet365

Ο Ολυμπιακός βλέποντας την ζήτηση και την αγοραστική αξία του Κώστα Τσιμίκα να ανεβαίνει είχε φροντίσει να ετοιμαστεί για την... επόμενη μέρα από τον Γενάρη και ίσως ακόμα νωρίτερα.

Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα φιγουράρει στα ιταλικά ρεπορτάζ και οι εκτιμήσεις τον θέλουν φέτος το καλοκαίρι να παίρνει μεταγραφή με ένα ποσό 20+ εκατ. ευρώ. Εκτός από τη Νάπολι και την Ίντερ έχει προκύψει και η Πρέμιερ για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Ο Ολυμπιακός πάντως βλέποντας και προβλέποντας τις σχετικές εξελίξεις είχε μεριμνήσει να αρχίσει να ασχολείται με την πιθανότητα να βρει τον διάδοχό του από τον Γενάρη και ενδεχομένως και νωρίτερα. Ένα ελληνόπουλο που είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι τους Πειραιώτες ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος. 24 ετών που ήταν φέτος στη Σασουόλο ως δανεικός από τον Αστέρα και με οψιόν αγοράς. Ο Κυριακόπουλος που έχει φέτος 17 συμμετοχές με 3 ασίστ με τον ίδιο πάντως πρόσφατα να ξεκαθαρίζει πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Ιταλία. Ο Ολυμπιακός τον Γενάρη πάντως είχε κοιτάξει μεταξύ άλλων και τον 28χρονο Πορτογάλο ακραίο μπακ Αντρέ Ζεράλδες των 27 αγώνων και των 3 ασίστ στην Μακάμπι.

Παίκτης που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Όπως είχε τσεκάρει και τον 25χρονο Αφρικανό μπακ της Μπελενέσες, Τσίμα Ακάς, που είχε φέτος 15 ματς με 1 ασίστ. Η ουσία είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει αντακλαστικά και σε αυτήν την περίπτωση και φαίνεται πως θα είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας σε περίπτωση πώλησης - αποχώρησης του Τσιμίκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα