Κάλβο: «Στη αρχή ο κόσμος δεν το πήρε στα σοβαρά, τώρα κατάλαβε τον κίνδυνο»

Κάλβο: «Στη αρχή ο κόσμος δεν το πήρε στα σοβαρά, τώρα κατάλαβε τον κίνδυνο»

Gazzetta team
Κάλβο: «Στη αρχή ο κόσμος δεν το πήρε στα σοβαρά, τώρα κατάλαβε τον κίνδυνο»

bet365

Όπως συμβαίνει με εκατομμύρια Ισπανούς πολίτες, έτσι και ο Τόνι Κάλβο είναι «κλειδωμένος» στο σπίτι του, βγαίνει μόνο για τα απαραίτητα και εξήγησε πώς είναι η ζωή στην Ισπανία.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και περιέγραψε την κατάσταση στη Βαρκελώνη όπου ζει με την οικογένειά του. «Η κατάσταση είναι δύσκολη, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Είμαστε σπίτι, βγαίνουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και είναι μια στιγμή όπου ο καθένας θα πρέπει να καταλάβει τον κίνδυνο, να συμβιβαστεί με τα κυβερνητικά μέτρα και παράλληλα να προσπαθήσει να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, κυρίως τους ηλικιωμένους οι οποίοι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο».

Ο Τόνι Κάλβο στάθηκε και στην πρώτη αντίδραση των Ισπανών πολιτών η οποία δεν είχε μεγάλες διαφορές από την αντίστοιχη των Ελλήνων. «Ό,τι συνέβη στην Ελλάδα έγινε κι εγώ στη Βαρκελώνη. Αρχικά ο κόσμος δεν κατάλαβε το μέγεθος του κινδύνου, συνέχισε να βγαίνει έξω, τώρα όμως αντιλήφθηκαν ότι πρέπει να πειθαρχήσουν. Είναι δύσκολο να είσαι 24 ώρες το 24ώρο στο σπίτι σου, όταν όμως είναι ζήτημα παγκόσμιας υγείας, δεν το σκέφτεσαι. Προσωπικά βγαίνω μόνο για τα απαραίτητα, αν χρειαστώ κάτι από το σούπερ μάρκετ. Εκεί, κάθε εταιρία έχει προσλάβει ομάδα security η οποία σε κατευθύνει ούτως ώστε να αποφευχθεί η πολυκοσμία. Είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί υπομονή».

Αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι ισπανικές ομάδες όπως η Βαλένθια παρουσιάζουν πολλά κρούσματα. «Στη Βαλένθια δεν προσβλήθηκαν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη του ιατρικού επιτελείου. Νομίζω ότι κυρίως οι ομάδες οι οποίες είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και χρειάστηκε να ταξιδέψουν, ήταν πιο ευάλωτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα