Ιγκλέσιας στο gazzetta.gr: «Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου να μείνουμε και το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

Ιγκλέσιας στο gazzetta.gr: «Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου να μείνουμε και το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

bet365

Ο αρχηγός του Αστέρα Ματίας Ιγκλέσιας είναι σύζυγος, πατέρας, παίκτης, γιος και έχει να σου πει, μέσω του gazzetta.gr κάτι πολύ δυνατό και εσύ πρέπει να τον ακούσεις. Για το καλό σου, για το καλό του διπλανού σου, για το καλό όλων!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εχει περάσει στην Ελλάδα σχεδόν όλη του την καριέρα. Ο Ματίας Ιγκλέσιας, μέσω του gazzetta.gr, μιλάει για τα όσα βιώνουν στην Ισπανία οι δικοί του άνθρωποι, τί γίνεται στην Αργεντινή που υπάρχει καλοκαίρι; Τι σκέφτεται να κάνει ο ίδιος;

Ο κορονοϊός είναι εκεί έξω και απειλεί τους πάντες, αλλά όπως λέει κι ο Ματίας «αν παίξουμε σαν ομάδα, θα νικήσουμε».

Πως περνάς αυτές τις μέρες;

«Είμαι σπίτι με τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Ξενερώνουμε που δεν παίζουμε μπάλα, γιατί αυτή είναι η ζωή μας αλλά για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες εκείνων που ξέρουν. Η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο περνάει σε άλλο πλάνο. Είναι ένα σοβαρό θέμα, πάνω απ' όλα είναι η υγεία όλων μας».

Τι κάνεις στο σπίτι; Πως περνάει η ώρα;

«Εχω δύο παιδιά, οπότε καταλαβαίνεις πως υπάρχει πολύ παιχνίδι. Εχω και ένα δωμάτιο, που είναι σαν μικρό γυμναστήριο, οπότε κάνω εκεί spinning. Η ομάδα μας έχει δώσει ατομικό πρόγραμμα στον καθένα. Προσπαθώ να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση, ενώ με την οικογένεια βλέπουμε ταινίες και παιδικά».

Εξω βγαίνεις καθόλου;

«Η αλήθεια είναι πως πηγαίνω μόνο σούπερ μάρκετ για τα πολύ απαραίτητα και φαρμακείο. Τίποτα άλλο».

Πως μπορείς να πείσεις τα παιδιά σου ότι δεν πρέπει να βγαίνουν έξω να παίξουν;

«Είναι δύσκολο... Με παιχνίδια, όμως, γεμίζουμε τη μέρα μας. Η μεγάλη κόρη μου ζωγραφίζει, της αρέσει να ασχολείται με μπογιές, παίζει με κούκλες και έχουμε και ένα τραμπολίνο. Ο μικρός είναι στην φάση που προσπαθεί να περπατήσει. Μπουσουλάει και έρχεται από πίσω μας, είναι πιο εύκολο μ' αυτόν».

Εχεις συγγενείς στην Βαρκελώνη και στην Αργεντινή. Τι μαθαίνεις από εκεί; Τι κατάσταση επικρατεί;

«Αυτό που ζούνε οι άνθρωποι στην Ισπανία είναι σαν ταινία, δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Λέμε και με τη γυναίκα μου ότι στην Ελλάδα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, γιατί αντέδρασε γρήγορα. Εκοψε τα πάντα όταν το πρόβλημα είχε αρχίσει να μπαίνει και δεν ήταν για καλά μέσα στην χώρα. Η Ισπανία είχε ήδη το πρόβλημα μέσα όταν άρχισε να παίρνει μέτρα, ήταν ήδη αργά. Γι' αυτό πρέπει να μένουμε στο σπίτι μας, να προσέχουμε ο ένας τον άλλον».

Στην Αργεντινή τι γίνεται;

Έκλεισαν τα σχολεία την Δευτέρα. Παρόλο που εκεί είναι καλοκαίρι και έχει 34 βαθμούς θέλει προσοχή. Τα πρωταθλήματα θα γίνονται χωρίς κόσμο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να διακοπεί η αθλητική δράση και εκεί, να κλείσουν όλα! Καταλάβαμε αργά πως δεν είναι κάτι εύκολο και απλό. Δεν είμαι γιατρός, αλλά μπορώ να καταλάβω απ' όσα διαβάζω από τους ειδικούς πως στη μεγάλη θερμοκρασία απλά δεν μεταδίδεται ο ιός πολύ εύκολα».

Τι συμβουλή θες να δώσεις;

«Μένουμε σπίτι! Είναι πολύ απλό το μήνυμα. Μπορεί για κάποιους να είναι δύσκολο αλλά γιατί να παίξουμε με την υγεία μας; Μακάρι να πάρει μόνο μία εβδομάδα αλλά και δύο μήνες να χρειαστούν, ας κάνουμε αυτό που πρέπει και να λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα. Υπάρχουν παππούδες και παιδιά που πρέπει να προσέξουμε, τι μας φταίνε; Δεν πρέπει να λειτουργούμε με εγωισμό αυτές τις στιγμές. Εκλεισαν, σχολεία, εκκλησίες, παραλίες. Και έτσι πρέπει! Τώρα πρέπει να παίξουμε σαν μία ομάδα, όπως στο ποδόσφαιρο έτσι και στη ζωή όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε. Για να καταλάβετε, εγώ κι η γυναίκα μου έχουμε συμφωνήσει πως αν δεν είναι καλή η κατάσταση θα μείνουμε στην Ελλάδα και το καλοκαίρι, δεν θα φύγουμε για να δούμε τις οικογένειές μας. Ας χρησιμοποιήσουμε το ποδόσφαιρο και την αναγνώριση που μπορεί να έχει ο καθένας για το κοινό καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα