Τσιμίκας: Η Νάπολι δίνει 15 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός θέλει παραπάνω!

Gazzetta team
Τσιμίκας: Η Νάπολι δίνει 15 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός θέλει παραπάνω!

bet365

Στην Ιταλία, γράφουν πως η Νάπολι προσφέρει 15.000.000 ευρώ για τον Κώστα Τσιμίκα αλλά ο Ολυμπιακός θέλει 20.000.000 εκατ. ευρώ!

Η Gazzetta Dello Sport υποστηρίζει στο τελευταίο της φύλλο πως η η Νάπολι θέλει να προσθέσει στην άμυνά της, μετά τον Κώστα Μανωλά, άλλον έναν Έλληνα: Τον Κώστα Τσιμίκα.

Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι η ομάδα του ιταλικού Νότου είναι έτοιμη να δώσει 15.000.000 ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει 20.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ:

«Μόνο ο Μάριο Ρουί υπάρχει αυτήν τη στιγμή για τη θέση (σ.σ αρ. μπακ), καθώς η επάνοδος του Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Στη Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσουν πρόταση 15.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ.

Ωστόσο, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι (σ.σ. αθλητικός διευθυντής του συλλόγου), ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα