Γραμμένος: «Θεωρώ ότι ο Άρης θα δικαιωθεί στη FIFA»

Γραμμένος: «Θεωρώ ότι ο Άρης θα δικαιωθεί στη FIFA»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Θεωρώ ότι ο Άρης θα δικαιωθεί στη FIFA»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, τοποθετήθηκε για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στην ΠΑΕ Άρης και εκτίμησε ότι οι «κίτρινοι» θα δικαιωθούν στους ισχυρισμούς τους.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Η Δίκη στο OPEN» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η παγκόσμια ομοσπονδία στην ΠΑΕ Άρης, μη δεχόμενη ότι πρόκειται για χρέη της παλιάς εταιρίας. «Έτσι όπως είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Άρης δεν πρέπει να πληρώσει. Εάν γνώριζαν οι επόμενοι ιδιοκτήτες/επενδυτές του κάθε Άρη ότι επίκειται να πληρώσουν αναδρομικά χρέη από προηγούμενες διοικήσεις προφανώς δεν θα αναλάμβαναν. Υπήρξαν αποφάσεις… φέτος άλλαξε η FIFA. Τα έχουμε καταγράψει στην παγκόσμια ομοσπονδία, καταθέσαμε τις απόψεις μας, μ’ αυτές συντάχθηκε η ΠΑΕ Άρης και να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά και άλλες ΠΑΕ».

Παραμένοντας στο ίδιο θέμα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκτίμησε ότι η ΠΑΕ Άρης θα δικαιωθεί. «Επαναλαμβάνοντας ότι αν οι επενδυτές ήξεραν την οφειλή ενδεχομένως να μην επένδυαν ή να ήταν πιο προσιτοί. Θεωρώ ότι ο Άρης θα δικαιωθεί αλλά το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα